Rioleringen

koornneef-delier-grondwerkEen waterafvoer of riolering moet probleemloos functioneren. Gebeurt dat niet, dan geeft dit overlast zoals overstromingen, stank of verzakkingen. Wij hebben ruime ervaring in de aanleg van nieuwe of vervangen van bestaande afvoersystemen.

Wij voeren dagelijks werkzaamheden uit aan het gemeentelijk rioolstelsel, van vrij verval en/of persriool. Voor particulieren of bedrijven doen wij (spoed)reparaties aan huisaansluitingen en vervangen vaak het poreuze Gres door PVC. Wij kunnen drainage aanleggen op lastig toegankelijke plaatsen. Dan loopt het regenwater in vrij verval weg naar een put, riool of in de sloot. Waterafvoer van straatwerk door middel van kolken die we met Pvc-buizen aansluiten op het hoofdriool.

Wij bieden een 24 uur calamiteiten service voor buitenrioleringswerkzaamheden.

Met een waterdichte camera inspecteren we de leiding en zien we of er scheuren of breuken zijn of dat er mogelijk ingroei of aangroei is. Daarna kan er gericht gerenoveerd worden.

Wij beschikken over graafmachines; van minigraver tot mobiele kraan. Ook het dichtstraten van het werkgat in de straat behoord tot onze werkzaamheden, zodat de locatie altijd netjes achtergelaten wordt.